Takdropp

Oj oj oj så fort det går här uppe nu. Jag har så svårt för att årstiderna kommer så hastigt här. Är mer van vid att vintern övergår till vår lite sakta så jag kan hänga med i växlingarna. Och likadant att hösten är långdragen och blir kyligare och kyligare innn slutligen vintern kommer. (Om det ens blir vinter).

Vintern kom med buller o bång redan första helgen i oktober förra året. Och nu kom våren och värmen lika hastigt. Känns så märkligt att ena dagen ha kängor och överdragskläder, mössa o vantar, skidåkning på isen. Och så nästa dag kan man ta fram sommargarderoben!


Så här såg det ut för ett par veckor sedan ute i stugan. Och det gör det definitivt inte nu.

Väldigt väldigt vackert var det denna dag. Mycket snö hade redan smält men hemskt mycket snö var ändå kvar som skulle smälta bort.

Istapparna var som kristaller. Ville så gärna få bra bilder på dem.


En vecka senare började jag kunna se lite barmark. Härligt.  Och nu finns inte en snögnutta kvar på tomten eller gångvägen upp till stugan.

För exakt en vecka sedan var jag ute på isen och åkte en flera timmar lång tur på skidorna med hunden Joey. Och nu känns det nästan som en dröm.

Hur kan det gå så fort?


Kommentarer
Postat av: Kristina

Hejsan!



Kikar in lite här.Det är härligt nu med blommor o grönska o inte minst ljuset. Va fin han är Joey.



Hälsa så gott till alla!



Många varma kramizar!

2010-05-20 @ 22:21:24
Postat av: Den ömma ......

Härligt, härligt! Här blommar gullvivor för fullt och liljekonvaljerna slår snart ut. Syrenerna kommer förhoppningsvis inte ha blommat ut när ni kommer om två veckor och med lite tur blommar äppelträden då(är på gång). Häggen är som vita skyar just nu och maskrosorna prunkar som bäst i gräsmattorna. På det här viset kommer du att få två vårar för efter ditt besök här nere i början av juni så hinner det hända en hel del hemma hos er i norr. Kramar till alla.

2010-05-21 @ 10:13:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0